Idas (Igland dør & Vindu AS) er et lite firma med stort hjerte, plassert i Østerhus Industriområde, Grimstad. Vi er et 5 mans firma, og voksende, som har spesialisert seg i vindus og dør leveranse til de fleste områder. Vi leverer i PVC, tre og alumnium men hos oss har PVC 90% av markeds andelen.. Vi har selgere, tegner/kalkulatør, måle team og service mann. Dvs at vi dekker hele etterspørselen fra alle som ønsker å skifte vinduer/dører eller som bygger nytt.

I 2010 solgte vi hele 6000 produkter.

Vi har et agentur vi er stolt av fra en av europas største vindus produsenter, Drutex fra Polen, der de er 1200 mann ansatt og har produksjonskapasitet på 4000 produkter pr dag. Dvs at vi samarbeider med en veldig seriøs aktør som leverer kvalitet hele veien og som bistår aktivt hvis det oppstår problemer.

Vår målsetting med dette agenturet er at vi skal være markedsledende på leveranser , service, kvalitet og pris. Dette er noble mål men høy målsetting gir gode resultater.

“Vi ønsker å selge produkter som gjør at forbruker kan benytte fritiden på andre ting enn vedlikehold av dører og vindu.”

FABRIKKEN

Vi leverer direkte fra produsenten som holder til i Polen som startet opp sin produksjon i 1996.
Fabrikken er blant europas største fabrikanter av PVC produkter og har for tiden 1200 ansatte.
Produksjonen ligger på 4000 PVC produkter i døgnet. Alle PVC produktene er testet av Rossenheim instituttet som borger for god kvalitet.